Продажни салони
Куманово
Салон 1
Салон 2
Скопје
Салон 1
Салон Куманово 1

Нас. Карпош, 1300 Куманово

Тел./Факс:
+ 389 (0)31 44 55 88
+ 389 (0)31 44 55 77

Салон Куманово 2

ул. Јоско Илиевски бб, 1300 Куманово

Тел./Факс:
+ 389 (0)31 42 15 55
+ 389 (0)31 42 55 55

Салон Скопје 1

Бул. Борис Трајковски бр. 62, Кисела Вода, Скопје

Тел./Факс:
+ 389 (0)2 321 62 80
+ 389 (0)2 321 62 83

бидете во контакт