3D проектирање

Секој простор има уникатни карактеристики. За комплетно користење на потенцијалот на Вашата бања или кујна може да се погрижи тимот на „Мега‟. Во решенијата кои ги изработуваме посветуваме внимание на секој детал, која е една од работите што не прави поразлични од другите.

Нашите услуги вклучуваат консултација, предлози и совети за идејното решение со помош на 3D изработка за подобра визуелизација на предложениот дизајн.