Акција на кровен систем

Reklama kroven sistem

ГОЛЕМА АКЦИЈА со купување на кровен систем од Мега Куманово!

Доделуваме ГРАТИС КРОВЕН ПРОЗОРЕЦ модел Пантемио со секоја сметка која изнесува над 150 000 денари. Акцијата се однесува доколку купвате материјали за кров – греди, летви, даски, керамиди, капаци и кровни фолии од нашите салони.

Повелете во нашите салони за повеќе информации или побарајте не на 031 421 555. Акцијата е со ограничен временски период.