Laminate floors


Специјализирани сме во областа на ламинатни подови. Соработуваме со германската фирма „Egger“ и увезуваме ламинат исклучиво од нив бидејќи знаеме за квалитетот кој го поседуваат овие подови. Ги следиме најновите трендови и имаме голем избор на ламинати за домашна и комерцијална употреба. Ламинатните подови имаат иновативен клик систем кој овозможува сосема лесна и брза монтажа, без лепење и дополнителни средства.

Презентација на „Egger“ како една од водечките фирми на пазарот за ламинатни подови и лидер во производтството на ламинат: (видео).