Иновативни тавански скали „Click Fix“

Dolle-ClickFIX-36-slide

Компанијата „Dolle“ која е светски лидер во производството на тавански скали на пазарот има нов модел „Click Fix“. Овој модел е револуционерен и се дели со своите одлични карактеристики како што е едноставниот начин на монтирање и подобрените изолациски својства.

Таванска скала која поставува нови стандарди во намалувањето на термичките мостови, а новиот click систем на монтирање овозможува брза монтажа, без потреба од користење на алат.

Три карактеристики кои ги издвојуваат „Click Fix“ скалите:

  • Мала тежина и лесно ракување
  • Брза монтажа (погледнете го видеото)
  • Подобрена изолација (погледнете на линкот)

    Повелете во салоните на Мега за детална презентација. Нашиот тим ќе одоговори на сите барани информации.