Контакт

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака

Дирекција

ул. Јоско Илиевски бб, 1300 Куманово Тел./Факс: + 389 (0)31 42 15 55; 42 55 55 Работно време Пон.-Пет. 07:00-17:00 h Сабота 07:00-15:00 h

Продажба на големо

Нас. Карпош, 1300 Куманово Тел./Факс: + 389 (0)31 44 55 88; 42 55 99 Работно време Пон.-Пет. 07:30-18:00 h Сабота 07:30-17:00 h

Продажба на мало

Куманово Нас. Карпош, 1300 Куманово Тел./Факс: + 389 (0)31 44 55 88; 42 55 99 ул. Јоско Илиевски бб, 1300 Куманово Тел./Факс: + 389 (0)31 42 15 55; 42 55 55 Скопје Бул. Борис Трајковски бр. 62, Кисела Вода, 1000 Скопје Тел./Факс: + 389 (0)2 322 37 22 Работно време Пон.-Пет. 08:00-19:00 h Сабота 07:30-17:00 h

Сервис Einhell

Einhell, Нас. Карпош, 1300 Куманово Тел./Факс: + 389 (0)31 44 55 77

Овластени потписници

Бул. Борис Трајковски бр.62, Скопје:
– Александра Кимевска
Нас. Карпош, Куманово:
– Тамара Јаневски, Вања Шиповиќ, Владимир Тушевски
Ул. Јоско Илиевски бр.34:
– Павица Вељановска