Мега клуб картичка

004-6300501-08_arketipo_lady_bird_bookcase-1200x1200

Со задoволоство ги известуваме сите наши клиенти дека МЕГА Куманово започнува со доделување на „MEGA Club Loyalty Card“.

Со оваа картичка клиентот го добива правото на одлични понуди на целиoт наш асортиман и добивка вредносен ваучер.

Сите заинтересирани можат да ја добијат својата „MEGA Club Loyalty Card“ во еден од нашите продажни салони.

Правила за картичката може да добиете тука: Правила