Apuano living

Повеќе за колекцијата „White Experience” во каталогот.

825 ден.
1.100 ден.
Артикал
Apuano living
производител/потекло
Italgraniti, Италија
Димензија
59,5х59,5 cm
Состав
гранит 10 mm
Пакување
1.41 m2
Колекција
WHITE EXPERIENCE
Класа
II
Карактеристики
полирана