БАРДОЛИНЕ

Битуменска шиндра со посип е погодна за обложување на нестандарни покриви. Трајност и отпорност на ниски и високи температури. Флексибилна е, лесно се крои. Се монтира под нагиб од 10°-85° со што овозможува монтажа да биде полесна и поедноставна.

400 ден. |m2
Артикал
Шиндра Бибер
производител/потекло
Шинглас
Димензија
95x40 cm
Состав
битуменска маса армирана со стаклен воал
Пакување
3 м2/пак.
Боја
зелена