Cotton

787 ден.
1.480 ден.
Артикал
Cotton
производител/потекло
La fabricca, Италија
Димензија
48x48 cm
Состав
гранит
Пакување
1.152 m2
Колекција
Smart
Боја
беж
Класа
II
Карактеристики
сјајна
Инсталација
ентериер –дневна соба, ходник, кујна, бања;