Elegance striato

820 ден.
1.850 ден.
Артикал
Elegance striato
производител/потекло
Italgraniti, Италија
Димензија
60x120 cm
Состав
гранит 10 mm
Пакување
0.72 m2
Карактеристики
полирана
Останато
oстаната количина 23 m2