Сигурносни врата со MDF облога

18.700 ден.
23.370 ден.
Артикал
MX1N2078V
производител/потекло
Кина
Димензија
97x208x10 cm
Состав
Сигурнисни врати со MDF облога, изолација-полиуретанска пена со засилување челична мрежа
Пакување
парче
Боја
кафеава
Вклучена Опрема
Шарки, брави, рачки, шпионско око,Специјални безбедност брава, која се состои од дополнителни 12 точки на заклучување
Карактеристики
Рамката од челик d=2 mm, крилото од челик d=0.8mm. – Прагот на врата е челичен. – 3 шарките и бравата се иноксни
Инсталација
леви/десни