Ferro black

630 ден.
1.850 ден.
Артикал
Ferro black
производител/потекло
Sant'Agostino,Италија
Димензија
30x120 cm
Состав
(English) гранит 10 mm
Пакување
1.44 m2
Колекција
Ferro
Класа
II
Карактеристики
неполирана
Останато
10 m2