Flow

620 ден.
1.300 ден.
Артикал
Flow ivory, Flow greige
производител/потекло
Sant'Agostino, Италија
Димензија
61.5 x61.5 cm
Состав
гранит 10 mm
Боја
бело-сива
Карактеристики
мат
Инсталација
ентериер –дневна соба, ходник, кујна, бањи; екстериер- сите надворешни површини