Gree GWH12QB-K3DNC4D Inverter

Напојување:220-240V 50HZ
Енергетска класа: A++
SEER/SCOP: 6.1/4.0
Вградено WIFI
Ладење капацитет : 3200 W
Потрошувачка: 997
Работна температура:од-15 С до 48 С
Греење капацитет: 3400 W
Потрошувачка: 942
Работна температура: од -15 С до 24 С
Проток на воздух: 560/480/410/290 М3
Одвлажнување:1.4 L/H
Бучност:42/37/34/28 DB
Разладен флуид:R410A
Дијаметар на цевки: Ф6/Ф9.52
Дим.внатр. един.: 790X275X200 – 9 kg
Дим.Надв.единица: 842X596X320 – 29 kg
Препорачана површина 15-30 m2

22.999 ден.
Артикал
Gree GWH12QB-K3DNC4D Inverter
производител/потекло
Gree