Gree Lomo LCLH GWH12QC-K3DNA1G/O-GWH12QC-K3DNB4G/I

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0) Максимален капацитет на ладење: 3960 W Максимален капацитет на греење: 5130 W Просечна моќност: Ладење: 3500 W ; Греење: 3670 W Влезна моќност ладење: 220-1550 W (1084 W) Влезна моќност греење: 220-1650 W (989 W) Проток на воздух: 660 m³/h Капацитет на одвлажнување: 1.4 l/h Ниво на бучава: внат. единица: 42 dB (A) / над. единица: 53 dB (A) Работна температура: од -20 ℃ до 43 ℃ Маса внатрешна единица: 10 kg Маса надворешна единица: 29 kg Препорачана површина: 40 m² Фреон: Еколошки фреон R410A Филтри: Bio филтер, филтер за прашина Димензии надворешна единица: 776×540×320 mm Димензии внатрешна единица: 845×289×209 mm Останато: G10 inverter технологија, превенција од ладен воздух, auto clean, iFeel, тајмер, интелигентно одмрзнување, cold plazma

30.990 ден.
Артикал
Gree Lomo LCLH GWH12QC-K3DNA1G/O-GWH12QC-K3DNB4G/I
производител/потекло
Gree