Ice

620 ден.
1.480 ден.
Артикал
Ice
производител/потекло
La fabricca, Италија
Димензија
48x9602 cm
Состав
гранит
Пакување
1.39 m2
Колекција
Smart
Класа
II
Карактеристики
сјајна
Инсталација
ентериер –дневна соба, ходник, кујна, бања;