Керамида Бибер

Моделот Бибер составен е од глина и природна боја. Отпорен на УВ зраци, киселини и бази, незапаливи се и добро се проветруваат. Се поставуваат под минимален нагиб 15° (без секундарен кров) 25° (со секундарен кров).

35 ден.
Артикал
Бибер
производител/потекло
Tondach, Потисје
Состав
глина
Пакување
448 пар./палета
Потрошувачка
21-22 пар./m2