Керамида Енгоба Констант плус

Моделот Континентал плус составен е од глина и природна боја. Отпорен на УВ зраци, киселини и бази, незапаливи се и добро се проветруваат. Се поставуваат под минимален нагиб 15° (без секундарен кров) 25° (со секундарен кров).

50 ден.
Артикал
Енгоба Констант плус
производител/потекло
Tondach, Потисје
Состав
глина
Пакување
280 пар./палета
Потрошувачка
12-14 пар./m2