Knauf А10

Гипс картонските плочи се направени од гипсена основа поставена помеѓу две картонски табли. Со посебна технологија се засилуваат рабовите на плочите со што се постигнува еднаква јачина во сите делови.

266 ден. |ком.
Артикал
Гипс плоча
производител/потекло
Knauf
Димензија
2000 x 1250 x 9.5 mm
Пакување
табла