Кнауф импрегнирана плоча

Овие водотпорни гипс картонски плочи се направени од гипсена основа и картонски табли кои се импрегнирани против примање на влажност. Тоа ги прави особено погодни за користење во простории со зголемена влажност како бања, кујна итн.

414 ден. |ком.
Артикал
Гипс плоча импрегнирана
производител/потекло
"Knauf".
Димензија
2000 x 1250 x 12.5 mm
Пакување
табла