Конзолна WC школка Debba

3.999 ден.
8.110 ден.
Артикал
Конзолна WC школка Debba
производител/потекло
Roca, Шпанија
Димензија
35.5х54х40 cm
Состав
керамика
Пакување
парче
Колекција
Debba
Боја
бела
Вклучена Опрема
Цената е без капак
Инсталација
балтик