Конзолно биде Tipo

2.199 ден.
5.200 ден.
Артикал
Конзолно биде Tipo
производител/потекло
Roca, Шпанија
Димензија
35х52х41 cm
Состав
керамика
Пакување
парче
Колекција
Tipo
Боја
бела
Вклучена Опрема
батеријата не е вклучена