Корпа за алишта

Корпа за алишта изработена од MDF и еко кожа. Претставува практично и современо решение за Вашата бања. Во самата внатрешност на корпата има 3 прегради за распределување на алишта.

4.680 ден.
5.860 ден.
Артикал
Kyoto
производител/потекло
"Gedy"
Димензија
49.2x29x60.2cm
Состав
Еко кожа
Боја
портокалова, зелена, црвена