Ламинат – Алпски Ариш Н2742

Ламинатен под од германско потекло. Класа на ламинат 31 – со 10,000 вртежи. Декор на ламинат со изглед на паркет од ариш.

400 ден.
440 m2/ ден.
Артикал
Ламинатен под Алпски Ариш Н2742
производител/потекло
Egger-Германија
Димензија
1292 х 192 х 8 mm
Пакување
1.985 m2
Вклучена Опрема
Во цената се вклучени филц 2 mm и лајсни.
Карактеристики
рустик