Лексан натстрешница со ПВЦ држачи

Настрешница изработена од лексан со мателни заврши профили од двете страни и PVC носачи.Натстрешницата е достапна и со алум. носачи. Лексанот го спречува навлегувањето на штетните UV зраци.

6.360 ден.
Димензија
0.98 x1.5m
Пакување
Сет
Боја
Кафеава
Инсталација
Ги имаат сите елементи за монтажа и може да се наставуваат преку ПВЦ - носачите, создавајќи една целина.