Лексан плоча 6мм

Лексан плочите се одликуваат со голема јачина, цврстина, отпорност, непропустливост на штетните УВ зраци и разни природни појави. Лексан со својата еластичност и прилагодливост е погоден за натстрешници, огради, врати, гаражи, тераси. Достапен е во безбојна и кафеава боја.

535 ден. |m2
Артикал
Лексан
Димензија
590 x 210 x 0.6 cm
Пакување
|m²
Боја
безбојна и кафеава боја
Останато
8 мм - 610 ден./м2
10 мм - 740 ден./м2