Мебел за бања-B-817

Керамички надграден мијалник, црна стаклена плоча, фиока со механизам на меко затворење, огледало со осветлување на touch, страничен елемент, иноксен држач за крпи. Дим.на кабинет: 100x58x50 cm; Огледало: 90×45 cm.

22.000 ден.
41.510 ден.
Артикал
Мебел за бања
производител/потекло
"Appollo"
Состав
Порцелан/MDF/Стакло