Надворешна гасна греалка PS 13 Niro EINHELL

Надворешна гасна греалка PS 13 Niro EINHELL Мобилна греалка на гас, за балкони, кафулиња шират пријатна топлина во ладните денови. Топлотната моќ може да се подесува. Уредот е тестиран во склад со најновиот стандард EN 14 543 .Употреба комерцијална или домашна каде било во ладни денови. Боцата за гас е со едноставно подесување.
Технички карактеристики
-Притисок на гас: p 50 (mbar)
-Вид гас: I3 B/P G 30
-Макс.топлинска моќ: 12 KW (Hs) / 13 KW (Hs)
-Макс. потрошувачка на гасa: cca. 0.946 kg/h
-Време на греење: cca. 12 h при големо оптоварување користејќи боца од 11 kg )
-Вид гас : пропан/бутан
-Висина: cca. 2.23 m.
-Величина на рефлекторот: Ø cca. 79 cm
-Тежина: 17.2 kg
-Димензии на пакување: 790 x 400 x 790 mm

10.950 ден.
Артикал
Надворешна гасна греалка 23.342.33
производител/потекло
"Einhell"