Navona

560 ден.
1.480 ден.
Артикал
Navona
производител/потекло
La fabricca, Италија
Димензија
36.8X73.5 cm
Состав
гранит
Пакување
1,08 m2
Колекција
Agorà
Боја
крем
Карактеристики
сјајна
Инсталација
ентериер