ОНДУЛИНЕ

Ондулине се користат за покривање на сите видови на покриви и обложување на зидови. Гарантираат водоотпорност и долготрајност, отпорни се и на УВ зраци. Имаат мала тежина 5.8 кг/табла што ги прави лесни за употреба и монтирање.

500 ден. |m2
Артикал
Ондулине плоча
производител/потекло
Ондулине
Димензија
95x200 cm
Состав
хомоген слој на органски влакна, импрегнирани со битумен
Пакување
350 пар./палета
Боја
црвена и зелена
Инсталација
Се поставува врз дрвена основа или претходно распоредени летви кои се зацврстуваат со клинци во боја.