ОСБ ПЛОЧИ

Се користат за шаловање на столбови и потпорни зидови, кроење и опшивање на оделни делови од објектот како и основно патосирање на подови и покриви.

620 ден. |ком.
Артикал
ОСБ плоча
производител/потекло
Егер, Германија
Димензија
2440x1220x9 mm
Состав
медијапан
Останато
2440x1220x11 mm, 711 ден.|табла
2440x1220x15 mm, 969 ден.|табла
2440x1220x18 mm, 1160 ден.|табла