Пантемио

4.500 /5.500 ден. парче
5.500/6.800 ден. парче
Артикал
Пантемио
производител/потекло
Okpol,Полска
Димензија
45x55 cm, 50x70 cm
Состав
дрво, метал
Пакување
парче
Останато
45x55cm-5500 ден.
50x70 cm-6800 ден.