Перфорирана плоча Cleaneo Plus P

Cleaneo перфорираните тавански плочи се користат за регулирање на внатрешниот воздух во просториите со намалување на штетните и непријатните миризби. Освен поволните карктеристики Cleaneo има и одличен дизајн кој му дава на просторот посебен изглед и одлични акустични својства. Производител “Knauf”.

2.700 ден.
производител/потекло
Knauf
Пакување
табла