Peridot touch

742 ден.
1.480 ден.
Артикал
Peridot touch
производител/потекло
La fabricca, Италија
Димензија
60x60 cm
Состав
гранит
Пакување
1,08 m2
Колекција
Vision Touch
Боја
сива
Класа
II
Карактеристики
мат
Инсталација
ентериер –дневна соба, ходник, кујна, бања; екстериер