Поликарбонатна плоча

Поликарбонатните плочи се произведуваат со најнапредна технологија, усвојувајќи го поликарбонатот како главен материјал, анти-УВ агенти и дгуги компоненти. Стабилен и силен материјал со висок степен на апсорпција и спречување на ултравиолетовите зраци. Димензија на една табла е 90x220x0.1 cm.

1.230 ден. табла
Димензија
90 x 220 x 0.1 cm
Боја
кафеава