Quarry moon

740 ден. /m2
Артикал
Quarry moon
производител/потекло
Dado group, Италија
Димензија
42,5х85 cm
Состав
гранит
Класа
2
Карактеристики
мат
Инсталација
подна/ѕидна плочка