Revstone cement kry

850 ден.
1.480 ден.
Артикал
Revstone cement kry
производител/потекло
Sant'Agostino, Италија
Димензија
89x89 cm
Состав
гранит 10 mm
Пакување
0.79 m2
Колекција
Revstone
Класа
II
Карактеристики
полирана
Останато
oстаната количина 18 m2