Rock brick szary

1.540 ден. /m2
Артикал
Rock brick szary
производител/потекло
Полска
Димензија
275X60 mm
Пакување
0,43 m2
Боја
сива
Тежина
6,5 kg
Инсталација
внатрешна употреба