Rofix P50

Висококвалитетна мрежичка за армирање на топлинско-изолациони системи. Составена е од текстилностаклена мрежичка со квалитетна импрегнација. Отпорна е на алкали и на омекнување. Производител “Rofix”.

1 ден.
Пакување
ролна