Rofix PVC лајсна

PVC аголна лајсна со мрежичка од стаклени влакна за топлинско-изолациски системи. За малтери со дебелина од 3-5 mm. Отпорна е на алкали. Производител “Rofix”.

1 ден.
производител/потекло
Rofix
Димензија
2500 мм
Пакување
парче