Santiago Sahara

1.750 ден. /m2
Артикал
Santiago sahara
производител/потекло
Полска
Димензија
180 / 245 / 330 / 395x93 mm
Пакување
0.48 m2
Тежина
15 kg
Инсталација
внатрешна и надворешна употреба