Сигурносни врата со МDF облога

18.700 ден.
23.300 ден.
Артикал
MX1N2086V
производител/потекло
Кина
Димензија
97x205x10 cm
Состав
Сигурнисни врати со MDF облога, изолација-полиуретанска пена со засилување челична мрежа
Пакување
парче
Боја
кафеава
Вклучена Опрема
Шарки, брави, рачки, шпионско око,Специјални безбедност брава, која се состои од дополнителни 12 точки на заклучување
Карактеристики
Рамката од челик d=2 mm, крилото од челик d=0.8mm. – Прагот на врата е челичен. – 3 шарките и бравата се иноксни
Инсталација
леви/десни