Soft ornament white

330 ден.
480 ден.
Артикал
Soft ornament white
производител/потекло
Оpozno, Полска
Димензија
(English) 33,3х33,3 cm
Состав
керамика
Пакување
1.33 m2
Колекција
Soft ornament
Класа
1
Карактеристики
мат
Инсталација
подна плочка