SOFT ORNAMENT BEIGE

330 ден.
480 ден.
Артикал
Soft ornament white, Soft ornamenт grey
производител/потекло
Полска
Димензија
20x50 cm
Состав
керамика
Пакување
1.30 m2
Боја
бела, сива
Карактеристики
мат
Инсталација
ентериер-кујни,бањи