Soft ornament

376 ден.
480 ден.
Артикал
Soft ornament white, Soft ornament beige
производител/потекло
Полска
Димензија
20x50 cm
Состав
керамика
Пакување
1.3 m2
Боја
бела. беж
Карактеристики
мат
Инсталација
ентериер-кујни,бањи