Соларен систем 200 Л

Соларен систем без притисок-отворен систем/ Карактеристики/ Тип-XF 21BL/ Капацитет-200 литри/Состав-Инокс/ Број на вакуум цевки-20 парчиња/ Димензија на цевки-58x1800mm/ Елетроника за регулација/ Микрокомпјутер/ Електричен грејач за догревање на вода.

13.500 ден.
18.500 ден.
Артикал
Соларен систем без притисок-отворен систем
Состав
Инокс
Капацитет
200 L