Соларен систем 180 Л

Соларен систем без притисок/ Карактеристики/ Тип-XF 18BL/ Капацитет-180L/ Состав-Инокс/ Број на вакуум цевки-18 парчиња/ Димензија на цевки-58x1800mm/ Електроника за регулација/ Микрокомпјутер/ Електричен грејач за догревање на вода.

12.000 ден.
14,500 ден.
Артикал
Соларен систем без притисок-отворен систем
Состав
Инокс
Капацитет
150 L