Соларен систем 150 Л

Соларен систем без притисок-отворен систем. Карактеристики/Тип XF-15BL/ Капацитет-150L,/Состав-Инокс/ Број на вакуум цевки-15 парчиња/ Димензија на цевки-58x1800mm/ Електроника за регулација/Микрокомпјутер/ Електричен грејач за догревање на вода.

12.000 ден.
14.500 ден.
Артикал
Соларен систем без притисок-отворен систем
Состав
Инокс
Капацитет
150 l