Стаклен мозаик Lat-075

5336 ден. /m2
6.670 ден. /m2
Артикал
Lat-075
производител/потекло
Кина
Димензија
300x300x8 mm
Состав
стакло
Пакување
0,99 m2
Боја
кафеава